Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В центрі Львова з’явиться світлова інсталяція від Ервіна Редла?

Австрійський майстер архітектурних світлових інсталяцій Ервін Редл завтра у Львові проведе лекцію-презентацію «Думки про простір». Як він повідомив сьогодні під час прес-конференції, ще однією метою його візиту до Львова є пошук об’єктів для інсталяцій.
«Я оглянув Львів і побачив два місця, які ідеально підходять для втілення моєї роботи», - зазначив Ервін Редл. Однак, про які саме місця йдеться, він уточнювати поки що не захотів. Хоча зауважив, що його праця зорієнтована на центральну частину міста і лише на історичні будівлі. Що стосується коштів, то майстер планує подати заявку на фінансування.
Зазначимо, що Ервін Редл свою роботу називає «умовим створенням мистецтва після «цифрового досвіду». Він каже, що формальний і структурний підхід до різних медіа, які він використовує, вимагають бінарної логіки. Мистецтвознавець Андрій Лінік називає творчість австрійського майстра синтезом фізичного і віртуального: «Ервін Редл перевідкриває творчість і передосліджує її, синтезуючи з віртуальною реальністю».
Митець вперше відвідує Львів. У місті він планує також побувати у вересні, щоб взяти участь у «Тижні актуального мистецтва».
Зазначимо, що Ервін Редл зараз працює над проектом готелю в Лос-Анджелесі, вартість якого становить 350 тисяч доларів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ