Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В церкві поблизу Львова знайшли склад боєприпасів

У Брюховичах під Львовом вчора, 31 березня, о 9.20 під час проведення земляних робіт на території Свято-Введенської української православної церкви Київського патріархату було виявлено 639 патронів калібру 7.92 та один підривник гранати часів війни - повідомляє Управління з надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації.
О 20.10 піротехнічною групою 1-го Аварійно-рятувального загону МНС України боєприпаси було вилучено. Знешкодження виявлених боєприпасів заплановано на 1 квітня 2009 року.
За даними ГУ МНС України в Львівській області, на Львівщині щорічно фіксується близько 400 випадків виявлення населенням різноманітних видів боєприпасів часів минулих світових воєн. За прогнозами фахівців, з роками їх не меншатиме. Лише за минулий місяць на теренах Львівщини виявлено 43 боєприпаси та 3 139 патронів. МНС наголошує, що при виявленні вибухонебезпечних предметів слід огородити місце знахідки та негайно повідомити про неї підрозділи МНС України і в жодному разі не пробувати самостійно знешкодити боєприпаси.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ