Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В УГКЦ оголосили результати конкурсу на кращий ескіз Ордена митрополита Андрея Шептицького

1 січня 2019 року було оголошено конкурс на ескіз відзнаки Отця і Глави УГКЦ – Ордена митрополита Андрея Шептицького. 11-13 лютого 2019 року конкурсна комісія, до складу якої входять владики Постійного Синоду Єпископів УГКЦ, на своєму засіданні розглянула ескізні пропозиції, що надійшли упродовж 1 січня – 10 лютого цього року.

Усього на конкурс надійшло 15 пропозицій. Два ескізи було відхилено через невідповідність встановленим вимогам. До відбору допущено 13 пропозицій.

Ще два ескізи після завершення відбору було запропоновано у вільному доступі в мережі Фейсбук. Оскільки ці ескізи не були надіслані на офіційний е-мейл конкурсу у визначений період (до 10 лютого 2019 року), конкурсна комісія не мала можливості їх розглянути.

Найкращими ескізами обрано пропозиції № 3, 8, 11, автори яких стали переможцями конкурсу:

Пропозиція № 3: Шиян Анатолій (Київ).

Пропозиція № 8: Шиян Ольга (Київ).

Пропозиція № 11: Лєжнєв Олександр (Київ), Чмир Микола (Київ).

Водночас владики Постійного Синоду прийняли рішення рекомендувати авторам обраних пропозицій доопрацювати їх згідно з висловленими побажаннями (які будуть окремо повідомлені авторам) та подати доопрацьовані варіанти до 28 квітня 2019 (включно) на офіційну адресу Конкурсу [email protected]

У зв’язку з цим конкурсна комісія поки що не визначала з-поміж переможців конкретних місць. Це буде зроблено наступного засідання Постійного Синоду у травні 2019 року після розгляду доопрацьованих ескізів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ