Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Угринові під час пожежі загинуло двоє дітей

26 березня близько 11.59 год. в с. Угринів на вулиці Федорівській, 27 Сокальського району Львівської області виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, що належить гр. Петру П., 1942 року народження. Повідомлення про пожежу надійшло на ПЗЧ Сокальського РВ ГУ МНСУ в Львівській області ополудні. Радіотелефоністом ПЗЧ  до місця виклику було направлено черговий караул Сокальського РВ ГУ МНСУ в Львівській області на автоцистерні. Пожежа ліквідована населенням до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів о 12.30 год.
На місці пожежі о 12.32 год.  в кімнаті житлового будинку було виявлено двох загиблих дітей (брати по лінії матері), а саме: Юрія Т., 1996 року народження; Руслана М., 1991 року народження.
В результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено дерев’яну підлогу на площі 3 м. кв. Причина пожежі - коротке замикання електронагрівального приладу в кімнаті. Перевірку за фактом пожежі здійснює  прокуратура Сокальського району. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ