Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні буде створено умови для розвитку креативної індустрії

Про це на Всеукраїнському Форумі “Україна 30” повідомив міністр цифрової трансформації України, ініціатор електронного сервісу державних послуг “Дія” Михайло Федоров.

“Для зростання IT-індустрії ми створюємо спеціальний правовий режим “Дія.City”. Завдяки “Дія.City” доходи IT-галузі в Україні за 3-5 років можуть значно збільшитись — з $6 млрд до $16,5 млрд. А зростання кількості робочих місць після запуску “Дія City” — від 200 тисяч зараз до 450 тисяч у 2025 році. Це унікальна екосистема з найкращими у світі умовами для ведення IT-бізнесу” - розповів Михайло Федоров. Також він зазначив, що створення найзручнішої країни у світі для громадян та бізнесу з мінімальними податками та сприятливими умовами для розвитку є головною метою Мінцифри. 

“Дія.City” — спеціальний правовий режим для IT-індустрії. Як зазначають розробники, такий проект дозволить створити в Україні найпотужніший IT-хаб у Центральній та Східній Європі, в якому не існуватиме меж для інвестицій, створення робочих місць чи розробки новітніх технологій. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ