Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Україні мобільним зв’язком «Київстар» користуються 23,604 мільйона осіб

Кількість абонентів компанії «Київстар» станом на 1 січня 2008 року становить 23,604 мільйона осіб. Про це «Гал-info» повідомив керівник сектору зв’язків зі ЗМІ національного оператора мобільного зв‘язку компанії «Київстар» Віктор Гоцуленко.
Із загальної кількості абонентів кількість конкретних і корпоративних становить 1,241 мільйона, 12,377 мільйона осіб користується передплаченим сервісом. Крім того, мобільним зв’язком брендів DJUICE та Мобілич, які належать компанії «Київстар», користуються ще 9,986 мільйона осіб.
Як повідомив Віктор Гоцуленко, при підрахунках абонентської бази компанія «Київстар» використовує методологію, прийняту у всіх компаніях міжнародної телекомунікаційної групи Telenor, що працюють у 12 країнах світу. Згідно з цією методологією, активними абонентами вважаються всі контрактні абоненти, з якими укладено чинний договір, а також абоненти передплачених сервісів, які протягом останніх трьох місяців здійснили хоча б один дзвінок (вхідний або вихідний), або відіслали хоча б одне повідомлення, або поповнили свій рахунок. Якщо pre-paid-абонент не здійснив жодної з цих дій протягом трьох місяців, він не враховується при підрахунку кількості активних абонентів компанії «Київстар».
Нагадаємо, що національний мобільний оператор «Київстар» є найбільшою в Україні компанією що пропонує послуги мобільного зв’язку. Компанія забезпечує покриття території, де проживає понад 99 відсотків населення України, охоплюючи своєю мережею усі великі та малі міста та понад 28 тисяч сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. ”Київстар” надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги у 184 країнах на 5 континентах світу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ