Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні очікують до 29 градусів морозу

22-25 січня на більшій частині території країни очікується посилення морозів вночі до 17-25 градусів нижче нуля. А 24-25 січня місцями, крім півдня та Закарпаття, стовпчик термометра опуститься до 27-29 градусів нижче нуля, вдень - до 15-20 градусів нижче нуля. Про це повідомляє Гідрометцентр МНС України, – повідомило РБК-Україна.

 

Крім цього, у південній частині України сьогодні очікуються складні погодні умови. Зокрема у Криму - сильні опади і сильна ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, у південних областях - місцями сильний сніг, у південній частині та східних областях - пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах країни ожеледиця.

 

Як повідомлялося раніше, вчора через складні погодні умови у Київській області були зірвані 9 рейсів на міжобласних маршрутах з автостанцій ДП "Київпассервіс".

 

А Білгород-Дністровський морський торговий порт (МТП) протягом минулої доби працював з обмеженням по льоду. Порти Одеса й Іллічівськ також експлуатуються з обмеженнями.

 

Як повідомила прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку, шторм в акваторії Азовського моря привів до підйому рівня води в прибережній частині і до затоплення проїзної частини дороги. Через що було закрито рух по автомобільній дорозі місцевого значення.

 

Нагадаємо, станом на 20 січня залишаються знеструмленими внаслідок негоди 95 населених пунктів в 4 регіонах: у Криму - 52, у Житомирській - 41, Миколаївській - 1 і Луганській областях - 1. Електрику відновлюють бригади обленерго.

 

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ