Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Україні офіційно ліквідували ДАІ та МРЕВ

Сьогодні, 18 листопада, в Україні ліквідували Державну автомобільну інспекцію та Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної інспекції безпеки дорожнього руху. Про це на засіданні Кабінету міністрів повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Аваков повідомив, прем'єр-міністрАрсеній Яценюк вже підписав відповідне доручення.

Також, сьогодні у Києві розпочали тестування співробітників колишньої міліції, які хочуть довести своїми знаннями, що вони гідні працювати в Національній поліції.

"За сьогоднішній день планується протестувати 1300 кандидатів в поліцію із Києва та Київської області. До середини грудня тестування повинні пройти понад 12 тисяч кандидатів в Національну поліцію по Києву та Київській області. Той з колишніх міліціонерів, хто не захотів проходити тести і співбесіди - назавжди втрачає можливість переходу в Національну поліці", - повідомляє у Facebook Антон Геращенко.

Нагадаємо, 7 листопада набув чинності закон "Про Національну поліцію", згідно з яким міліція припиняє свою роботу і на цьому місці починає діяти Національна поліція України. Керівником Національної поліції України була призначена Хатія Деканоїдзе.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ