Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні розпочали роботу мобільні сервісні центри МВС

Запуск мобільних сервісних центрів МВС відбувся сьогодні, 17 березня. Вже сьогодні перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їдуться країною з метою надання послуг у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів, повідомляє Урядовий портал.

Пересувні центри виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти і надаватимуть громадянам найбільш поширені адміністративні послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

«Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади. Подати заявку для роботи можна до Регіонального сервісного центру МВС в області, а громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – зазначив Владислав Криклій, керівник Головного сервісного центру МВС України.

Він також повідомив, що у кожному мобільному сервісному центрі громадян обслуговуватимуть два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу автомобіля.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі «Мобільні СЦ».

Владислав Криклій також нагадав, що в Україні вже працюють 15 нових сервісних центрів МВС. За його словами, програма мінімум на 2017 рік – відкриття 50 оновлених центрів по всій Україні. 

Додаткову інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Головного сервісного центру МВС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ