Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні вітер, сніг, ожеледиця та перекриті дороги

Сильний поривчастий вітер, який приpвів до утворення сніжних заносів, і ожеледиця ускладнюють проїзд на автодорогах у деяких регіонах. Про це повідомили у прес-службі Міністерства транспорту і зв'язку України.

За даними Міністерства, покриття автодоріг державного і місцевого значення у більшості областей – мокре. У Чернігівській області дороги державного значення засніжені. Дороги місцевого значення у західних і північних областях – засніжені. На перевальних ділянках доріг у Карпатському регіоні – сніг, у Криму на перевалах без опадів, проїзд забезпечений. По дорозі М-05 Київ–Одеса проїзд повністю забезпечений, проте на км. 60+000 – 62+000 – засніженість.

Зокрема, у Чернігівській області через негоду частково обмежений рух на одній дорозі державного значення. У Київській, Чернігівській і Вінницькій областях залишається ускладненим проїзд дорогами місцевого значення.

У Чернігівській області з 04:30 30 грудня частково обмежений рух великовантажних транспортних засобів на дорозі Р-13 Чернігів–Городня–Сеньківка, км. 13+450 – 53+860 у зв'язку із затором вантажних автомобілів через відсутність зимових шин і ланцюгів протиковзання, передає «УНІАН».

З 07:30 30 грудня з метою недопущення заторів на дорозі частково обмежений рух великовантажних транспортних засобів по автодорозі М-01 Київ–Чернігів–Н.Яриловичі, км. 131+000 – 163+000 (об'їзна Чернігова). Об'їзд цієї ділянки дороги для легкових автомобілів і маршрутних автобусів організований через комунальні вулиці Чернігова.

У Київській області частково ускладнений рух по дорозі Р-03 Північно-Східний обхід Києва на км. 0+000 – 28+000.

Крім того, на окремих ділянках доріг у Закарпатській області внаслідок сильних дощів і танення снігу утворилися переливи води через дорожнє полотно деяких ділянок доріг (Т-07-01 Ужгород–Демечі, км. 18-19; С-071326 Нижній Швидкий – Широкий, км. 3+800). На відмічених ділянках автодоріг встановлені дорожні знаки і панно з інформацією про напрям об'їзду.

У цілому для боротьби з погодними умовами задіяно 1789 механізмів і 3079 робочих.

ua.for-ua.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ