Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні закрився україномовний журнал National Geographic Україна

В Україні закрився україномовний журнал National Geographic Україна. Повідомив заступник головного редактора National Geographic Ukraine Дмитро Губенко.

"На жаль, інформація про закриття National Geographic Україна відповідає дійсності. Нинішня економічна ситуація не дозволяє видавництву Sanoma продовжувати випускати журнал. Січневий номер НатГеоУкраїна буде останнім для друкованої версії, грудневий – для мультимедійної версії. Передплатники отримають компенсацію за не отримані номери. Про порядок отримання компенсації ми повідомимо пізніше.

Ми дуже вдячні за підтримку всім нашим читачам та прихильникам. Вважаємо, що за ці два роки у НатГеоУкраїна сформувалася активна та віддана аудиторія. Якщо в Україні знайдуться інвестори, що готові фінансувати вихід журналу, то вони можуть звернутися до Національного географічного товариства США. Ми впевнені, що НатГеоУкраїна відродиться, коли це дозволить економічний клімат у країні.", - повідомив Дмитро Губенко у Facebook.

Видавник журналу Sanoma Magazines ще торік оголосила про вихід з ринків Східної та Центральної Європи. Місцеві видавництва (болгарське, російське, словенське і так далі) продали. Українське через кризову ситуацію в країні продати не вдалося (за винятком журналу Cosmopolitan), тому воно припиняє діяльність. На NatGeoУкраїна, на жаль, теж не вдалося знайти покупця.

Щомісячний журнал National Geographic Україна виходив в Україні з безерня 2013 року.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ