Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні запрацювала Національна онлайн-платформа з цифрової грамотності

Як повідомили 21 січня у прес-службі Міністерства цифрової трансформації України, запрацювала Національна онлайн-платформа з цифрової грамотності. Поки що в тестовому режимі.

Відтепер безкоштовна цифрова освіта доступна для кожного громадянина.

Залучайте своїх рідних до онлайн-платформи з цифрової грамотності та нехай вони насолоджуються процесом навчання! Адже формат — не класичні онлайн-курси, а освітні серіали. Замість уроків — освітні серії за участю експертів і селебріті. Це поєднання навчання та розваг.

Першими амбасадорами цифрової освіти стали: Ольга Сумська, Марія Єфросініна, Надія Матвєєва, Руслан Ханумак. Їх ви можете побачити в доступних на онлайн-платформі освітніх серіалах:

  • базовий серіал із цифрової грамотності
  • серіал із цифрової грамотності для вчителів
  • серіал для батьків "Онлайн-безпека дітей"

Освітні серіали розроблені студією онлайн-освіти EdEra за підтримки компаній: Google Україна, Microsoft Ukraine, Academy DTEK, Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні, CISCO, СFC Consulting, Освіторія, Global Teacher Prize.

Проєкт втілено за підтримки швейцарсько-української програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge.

На онлайн-платформі є тест на загальну цифрову грамотність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ