Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Українській академії друкарства КРУ виявило незаконне використання коштів

Незаконне витрачання 61,1 тис. грн бюджетних коштів та заниження в обліку вартості основних засобів на 389,7 тис. грн встановлено ревізією КРУ у Львівській області фінансово-господарської діяльності Української академії друкарства - повідомила прес-служба КРУ у Львівській області.

Зокрема, виявлено, що в одному з гуртожитків, який обладнаний електроплитами, встановлено два прилади обліку електроенергії, по одному з яких застосовується тариф, вищий від належного. Як наслідок – з березня 2004-го по травень 2006 року зайво сплачено за спожиту електроенергію 61,1 тис. грн.
Крім того, встановлено заниження в обліку вартості основних засобів на суму 389,7 тис. грн, оскільки будівля друкарні, що розташована по вул. Винниченка, 12, не рахується на обліку в академії через відсутність технічної документації.
Внаслідок заходів, вжитих під час ревізії, незаконні видатки відшкодовано, зокрема 61,1 тис. грн зайвої оплати за електроенергію віднесено на взаємні розрахунки з ВАТ «Львівобленерго» за липень 2006 року.
За допущені порушення чотирьох посадових осіб академії притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали ревізії передані на розгляд у прокуратуру Шевченківського району м. Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ