Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В української збірної нарікань на організацію Олімпіади в Сочі немає, – речник НОК

В олімпійської збірної України нема нарікань на організацію зимової Олімпіади в Сочі, заявив у коментарі Радіо Свобода речник Національного олімпійського комітету Іван Бондарчук.

«Якісь дрібні організаційні питання є завжди. Але і стан арен, і умови проживання є доволі нормальними. Треба сказати, що передусім спортсмени сконцентровані на підготовці до змагань, і я не думаю, що якісь дрібні організаційні моменти можуть відволікати та створювати якісь незручності», – зазначив речник НОК.

Іван Бондарчук розповів, що в Сочі прибули вже майже всі спортсмени української збірної (всього їх 43). «Наша команда проживає у трьох селищах: Прибережного Кластера, де проживають фігуристи та представниця шорт-треку, в основному Гірському селищі, де проживають саночники і найближчим часом очікується приїзд збірної команди з фрістайлу, гірськолижників, представників лижного двоборства та сноубордингу, і у повному складі у нас уже у Сочі у селищі Лаура проживають наші збірні з біатлону і лижних перегонів», – зазначив речник НОК.

Іван Бондарчук також повідомив, що у четвер в олімпійському селищі у Сочі урочисто підняли український прапор.

Відкриття зимової Олімпіади в Сочі відбудеться 7 лютого. Прапороносцем олімпійської збірної України на відкритті буде лижниця Валентина Шевченко.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ