Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В українських Інтернет-магазинах тепер можна купувати товари на виплату

Клієнти українських Інтернет-магазинів тепер зможуть купувати будь-які товари на виплату, оплачуючи на сайті тільки частину покупки. ПриватБанк запустив революційну технологію онлайн-розстрочки "Оплата частинами", яка дає можливість миттєво оформляти безпроцентні кредити просто на сайті продавця . Як повідомили в банку, онлайн розстрочка вже працює в MOYO і 5ok, а до кінця року оплата частинами буде доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів.

"Купувати товари на виплату в Інтернеті тепер так само просто, як розраховуватися пластиковою картою. Не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, оформлення кредиту забирає півхвилини, - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Наявність кредитного сервісу дозволить інтернет-магазинам збільшити товарообіг на 30%. При цьому для старту продажів в розстрочку достатньо подати заявку на підключення до сервісу в Приват24".

Щоб купувати на виплату в Інтернеті, досить вибрати товар на сайті магазину, спосіб його доставки і форму розрахунку "Оплата частинами". Далі залишається вказати кількість щомісячних платежів, ввести дані своєї пластикової карти і підтвердити згоду з умовами програми "Оплата частинами". Після підтвердження операції СМС-паролем, банк повідомляє про можливість оформлення розстрочки і перерахування з картки першого платежу. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.
 
Інтернет-магазинам для підключення кредитного сервісу досить відправити заявку до Приват24 для юросіб (меню "Послуги" / "Оплата частинами"). Потім з клієнтом зв'яжуться фахівці банку, які допоможуть підключити, налаштувати і протестувати роботу сервісу. При цьому, вся процедура підключення до інтернет-продаж на виплату забирає не більше як три робочих дні.

На сьогоднішній день до "Оплати частинами" підключено понад 22000 торгових точок, серед яких найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ