Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україну прибув експерт УЄФА зі стадіонів

У вівторок, 10 листопада, розпочинається робочий візит в Україну експертів УЄФА зі стадіонів та безпеки на чолі з керівником відповідного департаменту Європейського футбольного союзу Марком Тіммером, – повідомила прес-служба Федерації футболу України.

 

Фахівці експертної групи разом із представниками Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» зустрінуться з проектними командами спортивних арен Києва, Харкова та Львова для ознайомлення з прогресом будівництва.

 

Поточний візит відбувається в рамках регулярного моніторингу проектів стадіонів, що готуються приймати матчі фінального турніру Євро-2012. Висновки цієї перевірки, що триватиме до 12 листопада, ляжуть в основу чергового звіту УЄФА з питань стадіонів.

 

 

Нагадаємо, 7 листопада Львів та Львівщину відвідали виконавчий директор «UEFA new company» Девід Тейлор спільно з Директором  Євро-2012  Мартіном Калленом. Девід Тейлор та Мартін Каллен оглянули будівництво основних об'єктів з підготовки до першості – аеропорт та стадіон. Їм також представили узагальнений генеральний план підготовки та проведення чемпіонату у Львові, так званий «Мастерплан ЄВРО 2012». Цей документ об’єднав усі напрямки підготовки у чітку загальну картину та містить детальний поденний, а подекуди погодинний сценарій проведення чемпіонату в місті Львові.

 

Нагадаємо, 10 грудня буде оприлюднено остаточне рішення УЄФА щодо міст, які прийматимуть Євро-2012  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ