Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україну йде потепління, місцями до 14 градусів

Впродовж найближчих п’яти днів, 17 – 21 лютого, по всій території України відчутно потеплішає, істотних опадів не передбачається.

Про це в коментарі УНН повідомила синоптик Українського гідрометцентру Валентина Лещенко.

"У найближчі п'ять днів в Україні поєднуватиметься весняна й зимова погода без неприємних сюрпризів. Буде переважно без опадів. Завтра (17-го лютого – ред.)- найтепліше, хоча й у супроводі свіжого вітру. Температура недільної ночі близько 0°, вдень повітря прогріється до 5-11°, в західних, центральних та південних областях місцями до 14°, лише на півночі Лівобережжя 2-4° тепла”, - розповіла Лещенко.

Протягом 18-19 лютого в Україні, крім західних областей, прогнозується зниження температури вночі до 4-9° морозу, на північному сході до мінус 12-ти, вдень до 2-8° тепла. Загалом на Лівобережжі – вночі місцями мороз від 0 до -7 градусів, а вдень – від 0 до 4 градусів тепла.

20 лютого температура істотно не зміниться, а ось 21 лютого на більшій частині території передбачено невеликі опади, переважно у вигляді дощу, температури вночі становитиме від 0 до - 4 градусів, удень - від 0 до 6° тепла, а на півдні до 4-9° тепла.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ