Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В Україну знову їде комісія УЄФА зі стадіонів

8-10 листопада експертна комісія зі стадіонів на чолі з директором департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером відвідає Україну з черговим інспекційним візитом.

Під час візиту експерти УЄФА та Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Україна оглянуть хід виконання проектів стадіонів Києва та Львова в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє прес-служба МОК Євро-2012 Україна.

Експертна комісія проведе зустрічі з проектними командами НСК Олімпійський та Львівського стадіону і проаналізує хід виконання будівельних робіт на цих об'єктах.

За словами директора Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, вже наближається час завершення будівництва та введення стадіонів в експлуатацію.

"Поруч з істотним прискоренням темпів будівництва важливим є питання управління стадіонами та їх операційна діяльність до, під час і після проведення Євро-2012", - зазначив Лубківський.

Висновки експертів увійдуть в черговий звіт щодо стадіонів і стануть предметом обговорення керівництва проекту.

Раніше виконавчий директор компанії UEFA Events SA Девід Тейлор заявив, що вражений тією роботою, яка була проведена на реконструкції НСК Олімпійський, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ