Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В управлінні ЗОКу відбудуться тренування по відмобілізуванню та боротьбі з тероризмом

27 та 28 січня військовослужбовці управління Західного оперативного командування, обласних військових комісаріатів, 379 управління експлуатації спеціальних військових об’єктів та 79 окремого батальйону управління братимуть участь у спільному штабному мобілізаційному тренуванні – про це повідомили у Львівському регіональному медіа-центрі МО України.
Основною метою цього заходу керівництво навчань вважає ґрунтовне відпрацювання процесу мобілізації людських і транспортних ресурсів у межах відповідальності оперативного командування. Навчальні та виховні цілі, над якими працюватимуть учасники мобтренування полягатимуть у досягненні єдності дій особового складу військових частин під час виконання завдань за призначенням, перевірці дієвості спланованих заходів щодо відмобілізування, виконання посадовими особами своїх функціональних обов’язків та удосконаленні роботи елементів пункту управління.
Під час навчань призов особового складу із запасу та необхідної техніки з народного господарства буде здійснено в умовах виникнення прикордонного збройного конфлікту, розпалення міжетнічного протистояння та терористичних загроз на об’єктах атомної енергетики й хімічної промисловості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ