Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В усіх корпусах «Львівської політехніки» та Будинку органної музики відновлено теплопостачання

11 січня станом на 16.00 год. теплопостачання всіх 17 будівель Національного університету «Львівська політехніка», а також Будинку органної та камерної музики, що 9 січня залишились без тепла внаслідок вибуху газу в опалювальній котельні, відновлено в повному обсязі. Про це повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Виконання відновлювальних робіт проводилось в цілодобовому режимі. Фахівці ЛМКП «Львівтеплоенерго» під особистим керівництвом директора підприємства Степана Пакіжа 10 січня здійснили запуск одного із непошкоджених котлів, чим було розпочато подачу теплоносія до будівель академмістечка Львівської політехніки.

Як зазначив Олексій Титаренко, проведення відновних робіт першого етапу ліквідації наслідків цієї надзвичайної ситуації в мінімально короткі терміни стало можливим завдяки злагодженим, координованим і чітким діям керівництва та працівників Національного університету «Львівська політехніка», всіх причетних органів управління та спеціалізованих служб цивільного захисту області та міста.

Нагадаємо, що 9 січня внаслідок вибуху газоповітряної суміші з подальшим горінням у будівлі центральної котельні Національного університету «Львівська політехніка» без теплопостачання залишилися 17 навчальних і адміністративних будівель на території академічного містечка університету і Будинок органної та камерної музики.

На позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Матолича зазначена подія була визначена як надзвичайна ситуація об’єктового рівня. Комісією прийнято рішення щодо залучення всіх причетних органів управління, спеціалізованих служб цивільного захисту міста і області, власника пошкодженого об’єкту до проведення відновних робіт з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у мінімально короткі терміни та першочергового відновлення теплопостачання цих будівель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ