Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В УЄФА прокоментували нанесення напису «Слава Україні» на нову форму збірної України

​У Союзі європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прокоментували нанесення напису "Слава Україні" на нову форму національної команди України з футболу.

"Цей комплект форми був прийнятий відповідно до правил УЄФА з екіпіровки команд за 2018 рік і відповідно до третього розділу "ідентифікація команди", - повідомили представники УЄФА в розмові з RT.

Своєю чергою, член комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму й у справах молоді, член фракції ЛДПР Дмитро Свищева заявив про своє ставлення до напису "Слава Україні" на формі української збірної з футболу.

"Ставлюся до цього спокійно, оскільки будь-яка команда має право використовувати свої гасла, символіку, речівки і так далі, якщо це не обмежує позицію інших людей. Особисто я не бачу нічого принизливого для росіян у цій фразі. У зв'язку з цим нехай роблять що хочуть", - заявив Свищев у бесіді з RT.

"Ми ж не проти, щоб Україна чи будь-яка інша країна виступала під своєю символікою. Цю ситуацію потрібно просто прийняти без усяких істерик та ажіотажу", - додав депутат.    

LB.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ