Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Ужгороді відкрився еротичний фестиваль

Еротичне нявкання «Березневих котів» в Ужгороді – витончене і привабливе.

 

Це протягом 4-х фестивальних днів, відвертими віршами та прозою доводять поети, художники, музиканти й актори з різних куточків України та з-за кордону. На фестивалі «Березневі коти» еротику трактують як любов до всього живого. Дійство об’єднує різні види мистецтва, але має чітке еротичне спрямування. Навіть майстер-клас йоги проведуть із перчинкою еротичних асан. А яскравим доповненням стануть відверті картини, фотографії та ліричні пісні.

«Багато заходів буде проходити цьогорічних, які спрямовані на те, щоб ми все ж таки змогли донести цей месидж для людей… Любов – серед нас. І любов – це не просто побутова річ, яка повсякдень нам зустрічається, і ми її не помічаємо, псуємо. А це те, вище, що нас тримає, що нас робить людьми», - розповідає організатор арт-фестивалю еротичного мистецтва «Березневі коти» Вік Коврей.

Фестиваль відкрили флешмобом. Посеред міста, на тротуарі митці виклали із 2-х тисяч презервативів вислів «Не кохаюсь без любові!»

«Не можна любити без любові. Так само, як і займатися, тілесні відносини теж не можна без любові. І взагалі, в принципі. Все в світі не можна робити, ні творити, ні жити без любові. Чому саме презервативами ми викладали? Що навіть коли любити один одного, потрібно все одно пам'ятати про відповідальність, про безпеку», - розповідає учасниця фестивалю, графічний дизайнер Владислава Бумбак.

Еротичне мистецтво – вічне, впевнені учасники фестивалю «Березневі коти». А навесні, коли природа прокидається і кохання, ніби розлите у повітрі, вплітати у твори еротичну тематику найлегше, кажуть митці. Найлегше проникати у свідомість людей через вишукане слово. Так, вірші Василя Кузана, Олександра Гавроша оспівують не тільки інтимні почуття, а ще повагу чоловіка до жінки. А от доповнюють настрій відверті роботи московського фотографа Михайла Судакова.

«Молодь повинна виховуватися саме на таких зразках еротичної творчості. Не на вульгарних, не на брутальних, не на неестетичних, а саме таких – красивих», - зазначає фотограф Валентин Кузан.

Митці зізнаються: в еротичних творах вони оголюють душу. І додають: надмірний еротизм лише зашкодить. А от витончений – покращить естетичний смак та ліричний настрій, «ФАКТИ», ICTV 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ