Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Ужгороді «живого ланцюга» не буде

Влада Ужгорода завадила молоді створити «живий ланцюг» на знак єдності українського народу, - повідомили організатори заходу.

22 січня з нагоди 92-річчя проголошення Соборності України о 14.00 Ужгород мав долучитись до інших міст України, в яких небайдужі формують «живі ланцюги» на знак єднання українського народу. Та, на жаль, міський голова переконав організаторів не утворювати «живий ланцюг», або зробити це в інший день чи в іншому місці. Адже за повідомленням міського голови в той самий час, в центрі Ужгорода планується проведення мітингу опозиційних політичних сил. Отже «живий ланцюг» може бути сприйнятий, як частина політичного мітингу. Замість того, аби перенести на інший день проведення політичного мітингу (що не є прив’язаним до конкретної дати), Віктор Погорєлов пропонував в інший день формувати «живий ланцюг». Але формувати «символ соборності» 21 або 23 січня – нісенітниця, вирішили організатори і перенесли захід на наступний рік. Сподіваючись, що 2012 року ніякий політичний мітинг їм не завадить.

«Акція є аполітичною і використання під час заходу будь-якої символіки, крім державної, - виключене. Такі свята, як День Соборності України, День Перемоги, День Конституції та День Незалежності України належать усім громадянам нашої держави і не повинні використовуватися політиками для боротьби за владу!», - неодноразово наголошували ініціатори.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ