Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Японії два нових землетруси

У Японії відбулися ще два землетруси силою 6,1 і 6,2 за шкалою Ріхтера, повідомляє РБК з посиланням на Associated Press.

За даними Національної геологічної служби США, епіцентр більш потужного знаходився на відстані 46 км на північний схід від м.Нагано на острові Хонсю і в 197 км від японської столиці - Токіо. Епіцентр землетрусу розташовувався на глибині 1 км.

Через три хвилини стався другий землетрус магнітудою 6,1. Епіцентр був на відстані 156 км на схід-північно-схід від г.Моріока на острові Хонсю і в 497 км від Токіо. Епіцентр землетрусу розташовувався на глибині 24,8 км.

Разом з тим Associated Press передає, що магнітуда одного з поштовхів становила 6,6.

Попередження про загрозу цунамі не надходило.

В Японії сьогодні вранці пролунали кілька потужних підземних поштовхів, магнітуда найсильнішого землетрусу склала 8,9 (за даними Геологічної служби США, USGS). За розрахунками Японської метеорологічної служби, магнітуда землетрусу дорівнювала 8,8. Епіцентр підземних поштовхів розташовувався поблизу східного узбережжя головного японського острова Хонсю, в 130 км на схід від г.Сендай, 373 км на північний схід від столиці Токіо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ