Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Яворівському гарнізоні дорога до нових казарм – танкодром

На території Яворівського гарнізону, що на Львівщині, воїни, які повернулися днями для перепочинку із фронту, вже заселилися в нові казарми. Але добратися до нових помешкань їм годі, бо дорога нагадує танкодром.
Фото Гал-інфо.

Як передає з місця події сьогодні, 7 листопада, власкор Гал-інфо, якщо до двох новозведених , що біля церкви, військовослужбовцям від КПП 24 окремої механізованої бригади можна пройти спокійно, то до інших двох, що між парканом військової частини і житловим будинком №94, треба брести по баюрі по коліна.

Мешканці нарікають на те, що міноборони про ремонт доріг у 53 військовому містечку Яворова геть забуло.

Потерпає від бездоріжжя і шлях, який веде до каплички Богоматері, зведеної парафіянами церкви Покрови Пресвятої Богородиці, між будинками, в яких живуть родини захисників Вітчизни.

Дружини військових обурюються, що останній раз вирви на дорогах тут ремонтувало військове відомство у грудні 2014 року, коли приїжджала делегація з Києва, очолювана  тодішнім Президентом України Петром Порошенком, на відкриття житлового будинку №98.

«До приїзду Порошенка замерзле болото бетонували в авральному режимі. А щоб київські гості не бачили дірок, тротуар для них устелили величезним червоним із зеленими лампасами килимом-доріжкою. Хлипким виявився той бетон. Дощ його швиденько вимив», – згадує дружина ветерана ЗСУ.

Як стало відомо власкорові Гал-інфо від компетентного джерела в Яворівській КЕЧ району, міністерство оборони грошей для порятунку від бездоріжжя Яворівського гарнізону, куди входить 53 військове містечко з майже 3 тис. населення та військова частина, не скеровує упродовж усіх років незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ