Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В Яворівському райвідділі освіти виявили незаконні витрати коштів

Відділ освіти Яворівської районної державної адміністрації за період з 01.07.2009 по 30.09.2011здійснював безоплатне харчування усіх вихованців груп продовженого дня замість учнів пільгових категорій, внаслідок чого незаконно витрачено 672,2 тис.гривень, повідомила прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

Крім того, зайво виплачено 42,06 тис.грн заробітної плати (надбавок) та нарахувань на неї.

За рахунок бюджетних коштів оплачено 37,91 тис.грн за витрати сторонніх юридичних та фізичних осіб, з них 21,89 тис. грн – за вивіз і утилізацію твердих побутових відходів орендарів-суб’єктів підприємницької діяльності, які надають послуги з харчування учнів.

Внаслідок неправильного застосування підрядними підприємствами кошторисних норм та завищення обсягів ремонтно-будівельних робіт, проведених у школах району, зайво виплачено 19,96 тис.гривень.

Через придбання за завищеними цінами вугілля для опалення навчальних закладів зайво витрачено 34,24 тис. гривень.

В час ревізії відшкодовано незаконні видатки в сумі 20,0 тис. гривень.

Керівнику відділу освіти надіслано листа з вимогами усунути виявлені порушення та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

Матеріали ревізії для розгляду надіслано в Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області.

Про наслідки ревізії проінформовано Головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації та прокуратуру Яворівського району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ