Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Яворові із міського бюджету преміювали обдарованих дітей

У місті Яворові Львівської області в приміщенні мерії відбувається нагородження Подяками та преміями обдарованих дітей.

Як передає з місця події сьогодні, 25 жовтня, власкор Гал-інфо, в Яворівській міській раді нині зібралися 27 фаворитів олімпіад та конкурсів районного, обласного та всеукраїнського рівнів із гімназії імені Осипа Маковея, СЗШ І-ІІІ ст. №2, яку в народі називають «Під Ратушею», та опорного закладу «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Т. Шевченка».

Нагороди в присутності вчителів, батьків, друзів, всього трудового колективу міськради обдарованим юним яворівчанам вручають секретар Яворівської міської ради, яка виконує обов’язки мера, Ольга Созанська, заступник міського голови Яворова, лідер молодіжного руху на Яворівщині Ігор Грабовський, спеціаліст міськради Тамара Данькова.

У коментарі власкорові Гал-інфо заступник міського голови Яворова Ігор Грабовський пояснив, що ця подія відбувається в рамках спеціальної програми, ухваленої всім депутатським корпусом Яворівської міськради.

«Сьогодні ми преміювали із міської казни 27 обдарованих школярів на загальну суму – понад 26 тис. грн. Це – вже другий тур нагородження. Адже депутати Яворівської міської ради з ініціативи тодішнього мера Павла Бакунця, ухваливши рішення про функціонування Програми з підтримки обдарованої молоді, прописали в цьому документі, зокрема, й преміювання випускників трьох шкіл за найвищі бали із ЗНО: переможці вже свої нагороди одержали перед тим, як піти в доросле життя.

У неділю в Яворів приїжджає делегація обдарованих дітей із Республіки Польщі, яких найперше привітають наші розумники й розумниці. Програма цієї міжнародної зустрічі – багатогранна», – зазначив Ігор Грабовський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ