Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт  |  Війна з Росією

В Яворові відбувся ІІІ спортивний меморіал пам’яті полеглих на Сході воїнів Королівської бригади

Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
1/5
У суботу, 28 вересня, у місті Яворові Львівської області відбувся ІІІ турнір із футболу, приурочений пам’яті полеглих за незалежність та територіальну цілісність України на Сході воїнів 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Як повідомив власкор Гал-інфо, у змаганнях взяли участь футболісти з міст Яворова, Мостиська та команда з числа військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, які повернулися в постійне місце дислокації із фронту для перепочинку.

Учасників спортивного меморіалу привітав Народний герой України, командир Королівської бригади, полковник Валерій Гудзь. Комбриг, потиснувши голові Федерації футболу Яворівщини Мирославові Дорошу руку, подякував організаторам змагань за таку, з його слів, важливу, державницької ваги подію, приурочену пам’яті його бойових побратимів.

За словами спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Яворівської РДА Романа Свистуна, ці змагання відбуваються в Яворові вже втретє.

«І щоразу, як не прикро, список полеглих бійців 24 бригади поповнюється. За станом на сьогодні, Королівська бригада втратила вже 131 свого героя», – сумно мовив у розмові з журналістом Роман Свистун.

Переможцем цьогорічного турніру стала футбольна команда «Яворів».

У церемонії нагородження переможців змагань, кращих гравців Кубками, сувенірами, медалями взяли участь секретар Яворівської міської ради, яка виконує обов’язки мера Ольга Созанська, командир 24 бригади, полковник Валерій Гудзь, його заступник з тилу, полковник Віталій Павельчук, голова Федерації футболу Яворівщини Мирослав Дорош, спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Яворівської РДА Роман Свистун, сподвижник розвитку футболу на Яворівщині, доброчинець Юрій Лупул.

Опісля змагань учасники спортивного меморіалу зі стадіону імені Євгена Смука пішли в середмістя, до меморіалу пам’яті героїв Небесної сотні та Воїнів Світла – полеглих на Сході за Україну військовослужбовців, де поклали кошик квітів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ