Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Ю Тюб вкинули відео: у хлопця питають, чи платили за участь у мітингу у Львові

На Ю Тюб закачали відео з натяком на те, що учасникам мітингу опозиції у Львові давали гроші. Закачав користувач ollegyk2013. Хлопець, який дає інтерв’ю, або добрий актор, або говорить правду.

Користувач ollegyk2013 також пише: «Мітинг опозиційних сил на Львівщині зібрав мінімальну кількість запланованих прихильників. За даними міліції, на акцію «Вставай, Україно» прийшло 2,5 тисячі людей, і це при тому що попередня заявка лідерів опозиції була на 12 тисяч чоловік. Відтак, лише п'ята частина тих прихильників, яких чекали опозиціонери, прийшли на віче...

. ..деякі молодики тримали по два прапори різних політичних сил (за себе і за того хлопця) та замість уважно слухати своїх лідерів, грали у ігри на телефонах. А були й такі, хто на запитання «Яку ви політичну силу підтримуєте?» називав зовсім іншу партію, а не ту, прапори якої тримав.

Опісля завершення мітингу люди, котрі привозили прихильників автобусами, заходили у один із готелів у самісінькому центрі міста, і опісля цього охорона більше нікого туди не впускала. Ймовірно, саме у цьому місці мітингувальникам видавали кошти…».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ