Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Збройних силах України зафіксовано 23 нових випадки коронавірусу

29 травня прес-служба Командування медичних сил ЗСУ звітує про епідемічну обстановка в Збройних Силах України.

У Збройних Сила України тривають планові заходи щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Так, станом на 10.00 29 травня в Збройних Силах України хворіє 90 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Всього за час пандемії одужало – 108 осіб, летальних випадків – 3.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 295 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 31 особа.

За минулу добу зареєстровано двадцять три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

У закладах охорони здоров’я перебуває 8 осіб (Військово-медичний клінічний центр Центрального та Північного регіону знаходиться по 1 військовослужбовцю). У лазареті військової частини (Рівненська область) перебувають 6 військовослужбовців. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. У військовослужбовців Рівненської області симптоми захворювання відсутні.

Лікуються вдома під наглядом медичної служби 15 осіб (Київська область – 13 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Рівненська область – 1). Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування. Симптоми захворювання відсутні.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні на коронавірус хворіє 22 811 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ