Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Золочівському районі для охочих організовують курси рідної мови

З кінця березня цього року за ініціативою Бродівського центру професійного розвитку педагогічних працівників та підтримки громади і місцевої влади започаткували курси вивчення української мови.

Як повідомили в пресслужбі Львівської ОДА, щосереди консультанти Центру проводять цікаві та змістовні заняття з різноманітних тематик – культури, історії, спорту, кулінарії тощо. Окрім цього в центрі професійного розвитку педагогічних працівників Брідщини практикують виїзні навчання та екскурсії історичними місцями. 

«З початком збройної агресії росії, ми як ніколи зрозуміли, що у нас немає бути нічого спільного із ворогом, а тим більше не може бути однієї  мови. Спілкуючись українською  та використовуючи виключно рідну мову ми позбавляємо ворога інструментів впливу та засобу інформаційної війни», - кажуть організатори.

За час із започаткування навчань десятки людей уже скористалось нагодою удосконалити свої знання з української мови, а позитивні відгуки постійних відвідувачів  курсів з Харкова, Києва, Житомира та інших регіонів України спонукають доєднюватись нових слухачів.

Детальніша інформація для зацікавлених осіб за посиланням https://www.facebook.com/brodycprp

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ