Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вакарчуку присвоїли титул Почесного Доктора Вроцлавського університету

Міністру освіти і науки України Івану Вакарчуку присвоїли звання Почесного Доктора (Honoris Cause) Вроцлавського університету (Польща). Про це повідомила прес-служба МОН.

Ректор Вроцлавського університету Марек Боярскій наголосив на великому внеску українського міністра в наукову, громадську діяльність та розвиток міжуніверситетської співпраці.

Іван Вакарчук подякував професорам, ректору і сенату Університету: "Висловлюю сердечну вдячність Вам, Ваша магніфіценціє, і всій академічній спільноті за таку високу честь, якої ви мене удостоїли. Поступ у добрих і дружніх стосунках між польським та українським народами, між Польщею та Україною складається саме з таких конкретних творчих зв'язків між окремими інституціями й окремими людьми".

З інавгураційною лекцією під назвою "Божественна пропорція" міністр освіти і науки України звернувся до присутніх українською мовою.

Нагадаємо, Іван Вакарчук перебуває з робочим візитом у Республіці Польща. В межах відрядження заплановані переговори з Міністром науки і вищої освіти Республіки Польща Барбарою Кудрицькою. Під час зустрічі Міністри обговорять питання підготовки проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Польща про створення Українсько-польського європейського університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ