Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Валерій Борзов: 76 спортсменів з України поїдуть на Олімпійські ігри до Пекіну

Вже визначено 76 спортсменів з України, які поїдуть на Олімпійські ігри до Пекіну. Всього з України участь у змаганнях може взяти 80 спортсменів. За прогнозами, на цьогорічних Олімпійських іграх наші спортсмени мають здобути 34 медалі. Про це сьогодні, 30 травня, повідомив голова Федерації легкої атлетики, дворазовий олімпійський чемпіон з легкої атлетики Валерій Борзов, який перебував у Львові з нагоди підписання угоди про співпрацю Федерації легкої атлетики та Львівського державного університету фізичної культури.
«Цьогорічна олімпіада у Пекіні стане справжнім випробуванням для її учасників. Одне перебування у місті Пекін негативно впливає на самопочуття людини, не говорячи про спортсмена, який постійно виконує фізичні вправи, адже температура повітря та вологість надзвичайно високі, що створює парниковий ефект. Під час цьогорічної олімпіади переможуть найбільш пристосовані і витривалі», - каже Валерій Борзов.
За його словами під час тренувань напередодні олімпіади фізичне навантаження є надзвичайно високими, а під час самого виступу спортсменів -- максимальними. Відтак, аби наші спортсмени, особливо з великою вагою, не втрачали свої сили через клімат, спеціально продумано їх перебування у місті. За такою ж схемою працює і Німеччина.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ