Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Валерій П’ятак і перший радник Представництва Європейської Комісії в Україні окреслили пріоритети співпраці

Сьогодні, 18 липня, відбулась зустріч першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака з першим радником Представництва Європейської Комісії в Україні, керівником Програм зовнішньої допомоги Еленою Крей. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі Валерій П’ятак окреслив основні пріоритети співпраці: розвиток інфраструктури державного кордону, розвиток підприємництва, інвестиційного середовища, туризму. Він також підтвердив зацікавленість Львівської області у розширенні співробітництва і в культурній сфері. За словами Валерія П’ятака, особливої уваги потребує  екологічний напрямок. Він наголосив, що найбільш капіталоємними проектами у сфері екології є налагодження системи водопостачання, водовідведення.
Елена Крей зі свого боку зазначила, що  Європейська Комісія готова надати фінансову допомогу при вирішенні проблем у сферах охорони здоров’я та налагодження  водопостачання. На думку Елени Крей, завдяки проектам Європейської Комісії можна вирішити проблему водопостачання  у невеликих містечках та селах. Елена Крей повідомила, що планується створення спеціального фонду, коштами якого б розпоряджалася  регіональна влада.
У ході зустрічі Елена Крей підкреслила, що Представництво Європейської Комісії в Україні сприятиме налагодженню плідної співпраці між Львівською областю та державами-членами Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ