Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вантажні перевізники Львівщини залучилися підтримкою Секретаріату Президента, однак продовжують готуватися до страйку в Києві

У середу, 11 лютого, вантажні перевізники Львівщини проведуть ще одну зустріч із заступником глави Секретаріату Президента України Романом Безсмертним, на якій обговорять ряд конкретних питань у транспортній сфері, які потребують нагального вирішення. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Асоціації вантажних перевізників Львівщини Сергій Чепурний.
Зазначимо, що сьогодні за дорученням Президента України Роман Безсмертний зустрічався із вантажоперевізниками Львівщини. Вони обговорили ряд найбільш проблемних та актуальних питань, що постали перед галуззю в зв'язку зі світовою фінансовою кризою. Зокрема йшлося про скорочення автобусних перевезень, подорожчання запчастин та обслуговування автотранспорту. Під час розмови також наголошувалося на необхідності внесення низки змін до чинного законодавства з метою стабілізації ситуації у транспортній галузі. Як зазначив Сергій Чепурний, перевізники задоволені результатом зустрічі: «Ми не сподівалися такої реакції з боку Секретаріату Президента. Зустріч пройшла дуже плідно – ми залучилися підтримкою Секретаріату. Однак конкретні пункти ми обговоримо вже наступного тижня».
Що стосується акцій протесту у столиці, які вантажні перевізники планували на 12 лютого, то, за словами Сергія Чепурного, підготовка до них триває, а скасують свій страйк лише тоді, коли побачать конкретний результат роботи влади – відповідні документи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ