Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вантажоперевізники Львівщини перекриють в’їзди до столиці

Львівські вантажні перевізники 12 лютого планують розпочати масштабні акції протесту у Києві – про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Асоціації вантажних перевізників Львівщини Сергій Чепурний.
За його словами, 4-денний страйк у Львові не дав жодних результатів. «Навіть після приїзду голови Держкомпідприємництва України Олександри Кужель, влада нічого не робить для вирішення наших проблем. Сьогодні ми повинні були мати зустріч у Секретаріаті Президента, однак з невідомих причин зустріч перенесли. Ми зрозуміли, що там з нами ніхто розмовляти не хоче», - зазначив Сергій Чепурний.
Він повідомив, що перевізники будуть у Києві доти, поки влада не піде з ними на компроміс, або ж до відставки уряду. Вантажівки під’їжджатимуть до столиці зі всіх сторін і таким чином заблокують місто.
Зазначимо, що перевізники вимагають накласти мораторій і до 1 серпня 2009 року призупинити дію статті, котра передбачає конфіскацію майна та штрафні санкції у разі затримок з виплатою кредитів, а також введення мінімального тарифу на перевезення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ