Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Василь Гладких пообіцяв працівникам Львівського локомотиворемонтного заводу, що ті не залишаться без замовлень і матимуть добру заробітну плату

2 березня генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладких під час робочої поїздки на Львівщині відвідав Львівський локомотиворемонтний завод. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.
Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладких відвідав інструментальний, механічний і колісний цехи заводу. Познайомився із новими технологіями обробки механічних деталей, які зазнають найбільших механічних навантажень у локомотивах.
Загалом Василь Гладких охарактеризував локомотиворемонтний завод у Львові, як стабільно працююче підприємство, яке нині вийшло на обсяги роботи 1990 року, тобто перебуває в доброму економічному стані.
 У розмові з трудовим колективом лідер галузі підкреслив, що важливим завданням Укрзалізниці сьогодні є не лише зберегти обсяги роботи, а й наростити їх, за рахунок чого можна буде підвищити заробітну плату і посилити соціальний захист працівників залізниці.
На завершення Василь Гладких зауважив, що Укрзалізниця зробить усе для того, щоб Львівський локомотиворемонтний завод не залишився без замовлень, а його трудовий колектив мав добру заробітну плату.
 Це одне з найстаріших підприємств Укрзалізниці. Воно було засноване ще у 1856 році, як паровозна майстерня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ