Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Косів розповів інспекторам УЄФА про зручне географічне розташування та розгалужені транспортні шляхи у місті

Сьогодні у Палаці Потоцьких заступник міського голови з питань культури Василь Косів англійською мовою презентував інспекторам УЄФА зручне географічне розташування та розгалужені транспортні шляхи у місті.

Зокрема, Василь Косів зазначив, що Львів знаходиться на перетині міжнародних транспортних шляхів і добре сполучений із партнером по заявці на право приймати фінальну частину ЄВРО-2012 – Республікою Польща. Інспектори УЄФА дізналися про розміщення стадіонів у місті, де можна буде проводити тренування, розміщення готелів та транспортні зв’язки між головними культурними об’єктами міста.
Нагадаємо, сьогодні до Львова прибула делегація УЄФА, яка перебуватиме в Україні з оглядовим візитом в рамках участі України і Польщі в тендері за право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи-2012 року з футболу 13-16 вересня 2006 р. У складі делегації: член комітету змагань національних збірних Гері Бін, директор відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті, голова відділу змагань національних збірних Мікаель Зальцер, менеджер змагань УЄФА ЄВРО Кристоф Йонг, координатор змагань УЄФА ЄВРО 2008 Бруер Маріон-Ніколь, голова відділу УЄФА з проведення заходів Майк Кісс.
 Делегація огляне об’єкти, які заявлені Львовом на Євро-2012. Інспекторам буде представлено Львів, а німецька фірма демонструватиме проект стадіону, який планують збудувати у нашому місті.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ