Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Кравців визнав проект реконструкції площі Ринок незаконним

Сьогодні, 13 квітня, перший заступник міського голови Львова Василь Кравців визнав, що проектна документація, згідно з котрою ведеться реконструкція площі Ринок, не відповідає нормі закону. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив президент Фонду збереження архітектурної спадщини Львова Андрій Салюк. За словами Андрія Салюка, проектна документація та кошторис мають бути погоджені та рецензовані компетентними інстанціями у Києві, зокрема управлінням охорони культурної спадщини. 
Представники громадських організацій (Благодійний фонд збереження архітектурної спадщини Львова,  ЛП ГМ «Опора», Товариство шанувальників Львова, Громадський форум Львова)  одноголосно висловили вимогу призупинити ремонтні  роботи на площі Ринок.
Сьогодні о 16.00 з цього приводу відбудеться нарада за участю в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика, і якщо реставраційні роботи не будуть призупинені до остаточного налагодження всієї проектної документації, ГМ «Опора» вдасться до акцій громадської непокори на площі Ринок завтра зранку.       
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ