Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Куйбіда не вимагатиме покарання студентів, яких в ніч з 23 на 24 лютого впіймали з провокаційними листівками проти нього

Кандидат на міського голову Василь Куйбіда не вимагатиме покарання студентів, яких в ніч з 23 на 24 лютого впіймали з провокаційними листівками проти нього. Про це він заявив, відповідаюбчи на питання „Гал-info”. Натомість Василь Куйбіда обов’язково зробить все для того, щоб громадськості стали відомі прізвища організаторів ганебної провокації проти нього. „Я вважаю найбільшою ганьбою те, що ці люди, здійснюючи свої справи, сховалися за спинами студентів. Я не звинувачую членів Студентського братства і вважаю, що вони мають право на ще один шанс. Можливо, ці молоді люди не знали всю серйозність свого вчинку, в той час, як замовники провокації добре знали, що на них чекає в разі, якщо їхні прізвища стануть відомі, і тому як інструмент використовували молодь.”
За словами кандидата на міського голову Василя Куйбіди, у нього є підозри щодо того, хто міг організувати провокацію, однак останнє слово у цій справі мають сказати правоохоронні органи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ