Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Куйбіда претендує на якусь міністерську посаду, та не відомо, чи йдеться саме про пост віце-прем'єр-міністра з регіональної політики

Василь Куйбіда претендує на якусь міністерську посаду, щоправда не відомо, чи йдеться саме про пост віце-прем'єр-міністра з регіональної політики. Оскільки, як запевнив „Гал-info” народний депутат, член фракції „Наша Україна” Ярослав Кендзьор, основним претендентом на посаду віце-прем’єра є голова фракції „Наша Україна” у Верховній Раді Роман Безсмертний.

За його словами, із трьох народний депутатів від Львівщини, які пройшли у ВР за квотою НРУ, партія запропонувала на розгляд блоку „Наша Україна” двох депутатів на міністерські посади — Василя Куйбіду та Степана Давимуку.
„Поки що я б не хотів говорити, на які посади хто претендує, адже йдуть переговори і зараз говорити про якісь прізвища чи посади не варто. 27 червня „Наша Україна” має вирішити питання щодо розподілу посад і тоді все стане ясно”, — пояснив Ярослав Кандзьор.
Нагадаємо, за умовами коаліційної угоди БЮТ відійшли портфелі: прем’єр-міністра, першого віце-спікера парламенту, міністра агропромислового комплексу, міністра економіки, міністра палива та енергетики, міністра вугільної промисловості, міністра будівництва та архітектури, міністра культури, міністра надзвичайних ситуацій, міністра охорони здоров’я, міністра фінансів, голови Фонду держмайна, голови Держкомітету телерадіомовлення.
„Наша Україна” натомість отримала посади: голови Верховної Ради, віце-прем’єра з регіональної політики, міністра праці, міністра промислової політики, міністра молоді та спорту, міністра внутрішніх справ, міністра юстиції, голови антимонопольного комітету.
Соціалістична партія своєю чергою отримала такі посади: першого віце-прем’єр-міністра, міністра екології, міністра освіти, міністра транспорту та зв’язку, уповноваженого у Верховній Раді з прав людини.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ