Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Василь Куйбіда знову йде на мера Львова?

Я буду балотуватися на місцевих виборах 2010 року на Львівщині, однак в якій ролі вирішу після президентських виборів. Про це сьогодні, 25 січня, під час брифінгу у Львові повідомив міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда.

 

За його словами, власне майбутнє він буде будувати, відштовхуючись від результатів президентських виборів. Однак в будь-якому випадку потрібно формувати сильні місцеві представницькі органи влади. Разом з тим, Василь Куйбіда не захотів прямо сказати, чи буде балотуватися на виборах міського голови Львова.

 

Водночас Василь Куйбіда також дав зрозуміти, що не хоче бути губернатором. Мовляв, вже двічі Кінах та Янукович пропонували бути йому губернатором, однак він відмовлявся. «Якби я хотів бути губернатором, то був би ним вже давно», – наголосив Василь Куйбіда.

 

Крім того, екс-мер розкритикував чинного міського голову Львова Андрія Садового за те, що він не дав жодного запиту щодо закріплення державних субвенцій для Львова у Держбюджеті на 2010 рік. Зокрема, йдеться про субвенції на збереження історико-архітектурної зони міста, будівництво стадіону. Однак, на уточнююче запитання, чи ця критика Садового означає намір Куйбіди балотуватися на мера, міністр не дав відповіді, зазначивши, що не критикує, а говорить про стан справ.    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ