Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Романишин бив своїх підлеглих – стверджує його заступник

Колишній начальник Львівського СІЗО Василь Романишин бив своїх підлеглих. Такі свідчення дав сьогодні, 4 вересня, під час судового засідання у кримінальній справі проти Василя Романишина  його колишній заступник Ілля Яцишин. Повідомила «Гал-info» адвокат потерпілого Андрія Проця Наталя Крісман.
«Ілля Яцишин розповів виключно про епізод побиття Проця, який стався в присутності не лише підлеглих, а й ув’язнених, хоча дав зрозуміти, що цей випадок не був винятком, і Романишин міг «зірватися» на своїх підлеглих. Ілля Яцишин зазначив, що на Романишина наклала свій відбиток система, у якій він працював, хоча й додав, що вважає свого колишнього начальника хорошим керівником», – сказала Наталя Крісман.
Окрім Іллі Яцишина, суд заслухав також свідчення молодшого інспектора відділу нагляду та охорони СІЗО Юрія Дідчика та заступника чергового помічника начальника СІЗО Андрія Сорохана, свідчення яких стосувалися епізоду, коли із СІЗО у липні 2005 року помилково звільнили не того ув’язненого.
Наступне судове засідання відбудеться 25 вересня, а не 6 вересня, як планувалося раніше, оскільки суд задовольнив клопотання адвоката Василя Романишина і постановив привести під приводом свідків, які добровільно не з’явилися yf судове засідання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ