Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Струс сьогодні попередив підлеглих, що за хабарництво львівських даішників будуть звільняти з роботи

Сьогодні працівників ДАІ у Львівській області попередили, що за хабарництво їх звільнятимуть із правоохоронних органів, а також каратимуть тих, хто даватиме хабар. Про це на нараді повідомив начальник управління ДАІ у Львівській області Василь Струс – повідомила у коментарі „Гал-info” прес-секретар ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
„На сьогоднішній нараді Василь Михайлович обговорив із підлеглими вчорашню нараду в Києві, де був присутній Президент України. Працівникам ДАІ наголосили на тому, що необхідно покращувати ситуацію на дорогах України. На Львівщині ДАІ буде контролювати встановлення нових дорожніх знаків, освітлення вулиць, щоб максимально наблизити їх до європейських стандартів. Також прийматимуться заходи для того, щоб зменшити місця концентрації ДТП. Загалом на Львівщині є 58 місць концентрації ДТП: 48 у місті Львові та 10 на дорогах області”, – розповіла Світлана Добровольська.
Водіїв на Львівщині, за словами Світлани Добровольської, попереджатимуть про те, що вони можуть телефонувати за телефоном довіри у випадку вимагання хабара від працівників ДАІ. „Карати за хабарництво будуть тих, хто бере, а також тих, хто дає”, – зазначила Світлана Добровольська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ