Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Волга пропонує розстріляти всіх корупціонерів

Василь Волга пропонує розстріляти всіх корупціонерів. Про це сьогодні, 15 грудня, народний депутат, секретар комітету Верховної Ради по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією повідомив, відповідаючи на запитання „Гал-іnfо”. Лише в такий спосіб, на думку депутата, можна побороти корупцію в нашій державі, яка на сьогодні, за його словами, досягла найбільших масштабів за часів незалежності України.

„Колись Малайзія була однією із найкорумпованіших країн світу, однак потім один з керівників цієї держави - на жаль, не пам’ятаю його імені, - борючись з корупцією, наказав розстріляти 200 чиновників, які були піймані на корупційних діях. Чи прийнятний такий варіант для України? Так, я вважаю, що цілком прийнятний. Отож, у нас, на мій погляд, зарано відмінили смертну кару, влада в нашій країні останнім часом стала імпотентною, бо в державі абсолютно перестали боятися законів. Так, якщо ти маєш в кишені 10 тисяч доларів і тебе спіймають на гарячому при скоєнні навіть найтяжчого злочину, тебе не посадять. Якщо ти маєш мільйон доларів, то тебе випустять, щоб ти не скоїв, а якщо ти маєш півмільйона, то ти отримаєш мінімальний строк”, - заявив Василь Волга.
За його словами, якщо б у країні була ефективною боротьба з корупцією, цією проблемою має займатися одне окреме спеціалізоване відомство, а не купа підрозділів силових структур та силових органів, так, як зараз є в Україні, коли цією проблемою займаються МВС, СБУ, прокуратура та податкова. Як зазначив Волга, зараз вже подано законопроект про створення такого спеціалізованого органу в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ