Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Жовква закликав львівських журналістів допомогти міськраді боротися із водіями, які намагатимуться їздити площею Ринок

Василь Жовква закликав львівських журналістів допомогти міськраді боротися із водіями, які намагатимуться їздити площею Ринок, — на цьому заступник міського голови з питань інженерного господарства наголосив сьогодні, 28 серпня, під час брифінгу.
 «Попри те, що ми вжили дуже багато заходів, щоб перекрити рух транспорту площею Ринок, багато водіїв набирають швидкість і намагаються проскочити. От буквально вчора один водій в такий спосіб ледь не збив пішохода. Особливо, це стосується водіїв високопоставлених чиновників, які, коли їх зупиняє ДАІ, починають у весь голос горлати, кого вони везуть і що це таке правоохоронці собі дозволяють, — говорить Василь Жовква. — Я хочу звернутися до представників засобів масової інформації, щоб вони виходили на вулиці, фотографували порушників і допомагали владі боротися з ними. Якщо ж хтось зафіксує, що площею Ринок намагався проїхати якийсь чиновник, то це обов’язково треба показати по телебаченню, надрукувати його фото у газеті, щоб цій людині було соромно».
 Як додала ж прес-секретар міського голови Наталка Міхнова, міськрада найближчим часом планує провести масштабну інформаційну кампанію місцевими телеканалами та радіо, щоб повідомити всіх львів’ян, що проїзд транспорту площею Ринок заборонено.
 Нагадаємо, 23 серпня виконком Львівської міської ради прийняв рішення заборонити рух транспорту площею Ринок, окрім трамвайного руху.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ