Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ «Фірма «Надія» реорганізують

28 грудня 2006 року в смт. Немирів (Яворівський район, Львівська область) відбудуться позачергові загальні збори акціонерів ВАТ «Фірма «Надія», до порядку денного яких включено звіт виконавчого органу ВАТ про виконання зобов'язань між ЗАТ «Трикотажна фірма «Промінь» і ВАТ "Фірма „Надія", звіт про результати обміну акцій ЗАТ «ТФ «Промінь» відповідно до договорів міни.

Крім того, планується затвердити порядок передачі акцій ЗАТ «ТФ «Промінь», які належать ВАТ «Надія», та надання повноважень на підписання договору й акта приймання-передачі акцій.
Також на зборах планується розглянути питання затвердження акта інвентаризації цілісного майнового комплексу й експертного акта оцінки вартості майнового комплексу, звіту виконавчого органу за 2006 рік та затвердження статуту ВАТ "Надія» в новій редакції.
У межах проведення реорганізації планується розглянути питання встановлення термінів і порядку ліквідації товариства та визначення процедури створення товариства з обмеженою відповідальністю ТзОВ «Фірма «Надія» та наділення його статутним капіталом.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ