Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Галичфарм” вироблятиме препарати для тварин

ВАТ „Галичфарм” планує виробляти препарати для тварин, а саме таблетки „Тіадорон” та сироп „Лорензан”. Про це в коментарі „Гал-іnfо” сказала виконавчий директор „Галичфарму” Ольга Семеренко.

За її словами, новий оригінальний препарат проходить стадії виробництва протягом 10 років, починаючи від ідеї науки, дослідження на тваринах, а потім – впровадження у виробництво. Дослідження медпрепаратів проводиться на базі тих інститутів, які визначені Міністерством охорони здоров’я та мають право на проведення фази «Клініка до клініки». На «Галичфармі» немає такої фази, є тільки виробництво.
Як додає Ольга Семеренко, препарати для тварин на «Галичфармі» почали виробляти у березні цього року. Зокрема, розпочато виробництво перших семи ветеринарних препаратів, а саме антибактеріальні препарати, кардіологічні та гастроентерологічні, дерматологічні та антигельмінтні препарати для сільськогосподарських та дрібних домашніх тварин.
Підприємство спеціалізується на виробництві лікарських засобів різноманітної фармакологічної дії у формі таблеток, ін’єкційних розчинів в ампулах, мазей, розчинів для зовнішнього та внутрішнього застосування, фітохімічних препаратів. Асортимент виробництва налічує понад 80 найменувань лікарських препаратів, з яких 15 - ексклюзивні.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ