Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Іскра” офіційно стало членом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати

Нещодавно віце-президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (УНК МТП) Мирон Янків вручив ВАТ „Іскра” свідоцтво про те, що підприємство є дійсним учасником УНК МТП. Про це повідомила прес-служба ВАТ „Іскра”.

Членство в УНК МТП дозволяє фірмам суттєво підвищити конкурентоспроможність, наприклад, при отриманні кредитів, визначенні переможців тендерів, залучені іноземних інвестицій, встановленні партнерських відносин та ін.
Міжнародна торгова палата була заснована у 1919 році. На сьогодні вона об’єднує  компанії та асоціації з понад 130 країн. У найголовніших столицях світу Національні комітети координують зусилля зі своїми членами, щоб вирішувати запити бізнесової спільноти і передавати своїм урядам точку зору бізнесу, розроблену МТП.
14 серпня 1998 р. було одержано згоду Антимонопольного комітету України на створення Української НК МТП і цього ж дня він був зареєстрований. Президентом УНК МТП є професор, доктор економічних наук, заслужений економіст України Володимир Щелкунов. Метою УНК МТП є лобіювання українського виробника на світовому ринку та сприяння виходу іноземних партнерів на український ринок через інвестування, кооперацію виробництва і спільне освоєння економічного простору третіх країн. Членами УНК МТП є найбільш розвинені підприємства України, що орієнтовані на західний ринок.
ВАТ „Іскра” – єдина в Україні потужна світлотехнічна компанія; товарний асортимент налічує понад 280 видів ламп розжарення спеціального та загального призначення, кварцово-галогенні, лампи-фари, мініатюрні та автомобільні, компактні люмінесцентні, натрієві та ртутні лампи. Лампи від „Іскри” реалізуються не лише в Україні, а й 25 країнах світу під 20 торговими марками.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ