Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ КБ “Хрещатик” планує відкрити ще два відділення у Львові й області

ВАТ КБ “Хрещатик” планує за наступні три місяці відкрити ще два відділення – у Львові і  в одному з районних центрів Львівської області.
Зокрема, як розповів “Гал-info”  заступник директора регіонального відділення ВАТ КБ “Хрещатик” Михайло Купрієнко, на сьогодні у Львові і Львівській області розташована філія банку і три відділення. Зокрема, нещодавно було відкрито відділення банку на вул. Зеленій, 115,  також  відділення банку є в Трускавці і Миколаєві.
“Протягом  наступних трьох років ми плануємо розширити мережу настільки, щоб в кожному районі міста і області було одне відділення банку. Проте це потребує серйозних маркетингових досліджень і вкладання значних коштів. На сьогодні у Львові функціонує три цілодобові банкомати, а до кінця року ми плануємо встановити ще три”, - зазначив Михайло Купрієнко.
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ №158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже шість років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”.
Основні фінансові показники станом на 1 листопада 2006 року: чисті активи – понад 3,21 млрд грн, фінансовий результат з початку року – 24,7 млн грн, кредитно-інвестиційний портфель – 2,3 млрд грн, балансовий капітал — майже 332,4 млн грн, у тому числі статутний капітал 250 млн грн.
Мережа банку складається з 84 установ у Києві та інших регіонах України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ